Bulvár, celeb

2007.11.03. 11:14

Johnny Depp ismét boldog

<p>A hollywoodi színész, Johnny Depp végre ismét kiélvezheti apaságának minden pillanatát. A kis Lily-Rose meggyógyult. <dia width="850" height="630" alt="Johnny Depp 2007.11.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Johnny_Depp_2007_11_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Johnny Depp 2007.11.03." /></a></dia></p>

Johnny Depp kislányát még tavasszal szállították súlyos állapotban egy klinikára. Sokáig veszélyben volt az élete, de most úgy tűnik, minden rendbe jött. A betegségéről, vagy az okokról eddig semmilyen információt nem árult el Johnny Depp.

Most is csak az örömhírt közölte az Entertainment Weekly magazin munkatársaival. Deppnek sikerült új filmjét folytatnia. A "Sweeny Todd” című filmet Tim Burton rendezi.

Korábban Johnny Depp kilátásba helyezte, hogyha lánya állapota nem javul, akkor visszalép a szereptől és bizonytalan ideig semmilyen új munkát nem vállal el.

Depp az új filmben, amely egy musical filmes változata, egy vérengző borbélyt alakít majd.

Életének sötét hónapjairól azonban nem szeretne beszélni, szerinte nem írható le szavakkal az az aggodalom, amelyet lányáért érez. A 44 éves színész csak ennyit mondott: "A szavak annyira semmitmondóak.”
A Johnny Depp – Vanessa Paradise párnak a 8 éves Lily Rose-on kívül van még egy gyereke, Jack.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!