Bulvár, celeb

2007.11.23. 13:40

Heidi Klum ismét a szexről pletykált

<p>Nincs manapság olyan talk-show, amelyben Heidi Klum nem beszélne a szexuális életéről. <dia width="850" height="630" alt="Seal 2007.09.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Seal_2007_09_24_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Seal 2007.09.24." /></a></dia></p>

Melyik férfi nem töltene el szívesen egy éjszakát a szexis modellel, Heidi Klummal? Vagy ki ne kukkolna szívesen pár percet a hálószobája előtt?

Heidi Klum mostanáig titokban tartotta szexuális életének titkait, manapság azonban minden interjúban elejt egy-egy pikáns megjegyzést.

Most az egyik talk-showban arról beszélt, hogy két év házasság után, főleg a gyerekek miatt szex-tervet készítenek a popénekessel, Seallel.

"Megegyezünk, abban, mikor szexelünk. Hé, 2 körül jó lesz a földön? Vagy 4-kor a gardróbban? Kérdezgetjük egymástól” – mesélte nevetve a modell. Elárulta azt is, hogy a padló a kedvenc helye, ha szexről van szó.
A showban megkérdezték Heidit, mit szól Christina Aguilera ötletéhez, aki férjével Jordan Bratmannel bevezette a meztelen vasárnapot.

Heidi szerint ez szuper ötlet, és majd ők is rendeznek ilyen napokat, sőt a barátaikat is meghívják a nudista órákra.

Heidi Klum könyvében is kitér a szex témára. Tippeket ad, hogy nem csak sötétben jó szeretkezni, és érdemes új, a megszokottól eltérő helyeket is kipróbálni. Ajánlja az erotikus e-maileket, és a fürdőkádat is.

Heidi Klum azt is kipletykálta, hogy melleinek német nevet adott, Hansnak és Franznak hívják a ciciket.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!