Bulvár, celeb

2007.11.16. 13:41

Harry hercegnek titkos barátnője volt?

<p>Idegen lánytól kapott sms-t Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban, mielőtt Chelsy Davy szakított vele. <dia width="850" height="630" alt="Harry herceg"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Harry_herceg/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Harry herceg" /></a></dia></p>

Chelsy Davy most kipakolt a bulvárlapoknak. Elmesélte, hogy Harry herceg gyakran folytatott titkos beszélgetéseket egy ismeretlen lánnyal. És amikor Chelsy számos szerelmes üzenetet talált a herceg telefonjában, végképp betelt a pohár.

A The Sun brit bulvárlap hírei szerint Chelsy magán kívül volt a dühtől. Kérdőre vonta Harry herceget, de ő ahelyett, hogy megpróbálták volna rendezni kapcsolatukat, inkább leült a tv elé, hogy rögbit nézzen.

De ki lehet az ismeretlen? Chelsy Davy barátnői úgy gondolják, nem volt ok a féltékenykedésre. "Chelsy mindenkinél jobban tudja, hogy Harry ismert személyiség, és a királyi család tagjaként rengeteg női rajongó vadászik rá. Mindegy nekik, hol van a herceg, ahogyan az is, hogy Chelsy mellette áll, vagy sem, akkor is megpróbálnak a nyakába borulni.”

Azonban Chelsy Davy nem néz ki jól a szakítás miatt. Karikás a szeme, nem mosolyog, szomorú és sovány. És az arcát rendre elrejti a fotósok elől.

Harry herceg azonban harcba kezdett kapcsolatuk megmentése érdekében. Naponta hívogatja a lányt, számtalan üzenetet küld a telefonjára, és Chelsy egyik barátnőjét is rábeszélte arra, hogy segítsen neki visszaszerezni a lányt.

Vajon Chelsy Davy hajlandó megbocsátani és visszafogadja a bűnbánó Harry herceget?

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!