Bulvár, celeb

2007.11.19. 15:49

Gordon Ramsey főztjét nem szeretik

<p>Nem szeretik a sztárszakács Gordon Ramsey főztjét. Természetesen nem neves éttermének vendégei, hanem a gyerekei mondják ezt.</p>

A tizenkétszeres Michelin-díjas sztár-szakácsnak,  Gordon Ramseynek négy gyereke van. A három lány, Megan, Holly és Matilda, és a szakács fia, Jack jobban szeretik, ha anyjuk, Tana készíti el a vacsorát.

Gordon Ramsey szerint ez kész rémálom. Azért, mert a gyerekek nincsenek elvarászolva különleges ételeitől, Gordon Ramsey még emlékszik, hogy hogyan hódította meg feleségét, Tanát a kapcsolatuk elején. A nőt elkápráztatták a különleges ételek, amelyeket felszolgált neki.

"Az első alkalommal, amikor felhívtam Tanát a lakásomra, a kedvenc ételemet készítettem neki. Roston sült sügeret ettünk, krumpliágyon, paradicsommal.” – mesélte a szakács.

"Tana egészen sokat evett a halból, úgyhogy nem értem, a gyerekeknek mi a problémája. De mindent megteszek, hogy végre azt halljam tőlük, hogy a papa főztjét akarják.” – folytatta Gordon Ramsey.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!