Bulvár, celeb

2007.11.08. 14:06

Gálvölgyi, a Macska

<p>Újra színpadon a Macskák! Majd fél évvel azután, hogy a Madách Színház levette műsoráról a sikerdarabot, Malek Andrea és Gálvölgyi János főszereplésével újra bemutatták.</p>

Gálvölgyi János a Madáchban egy alkalommal lépett fel korábban a Macskákban, az ezredik, jubileumi adásban.

- Vannak olyan produkciók, amelyekre azt mondja az ember: jó lenne benne lenni! Ez ilyen darab.

Gálvölgyi Gastrofart alakítja, Grizabella legendás, szívszorongató szólóját pedig ezúttal a kétlaki életet élő Malek Andrea énekli, aki már egész fiatal korában álmodozott arról, hogy játszani fogja a Macskák egyik főszerepét.

- Tinédzserként sokszor megnéztem, és már akkor szerettem volna táncolni benne. Imádtam nézni, ahogy az egész megelevenedik a színpadon. Amit azonban sosem akartam, az pont ez a szerep, hiszen nem elég, hogy Grizabellát mindenki utálja, még csak nem is táncol - vallotta be Malek Andrea a főpróba után.

Persze énekesnőként igazi elismerés ez.

- Kétlaki, háromnyelvű életet élek. Itthon a Madách mellett a Volt öt évünk című musical főszerepét is játszom. De Bécsben élek, ott is dolgozom, a gyerekek ott járnak iskolába. Ráadásul a Malek Andrea Band lemeze is készülőben, amelyen angolul is megszólalnak a dalok.
Forrás:www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!