Bulvár, celeb

2007.11.19. 15:33

Geri Halliwell szétküldte a meghívókat

<p>Angelina Jolie-t és családját is meghívta Geri Halliwell a Spice Girls turné egyik állomására. Az ok: szeretné, ha a gyerekek összebarátkoznának. <DIA alt="Geri Halliwell 2007.11.08." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Geri_Halliwell_2007_11_08_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Geri Halliwell 2007.11.08." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Geri Halliwell nagyon szeretné, ha kislánya Bluebell barátokra találna. Angelina Jolie gyerekeit szemelte ki, így meghívta a Spice Girls koncertre Angelina Jolie-t és párját, Brad Pittet, valamint a négy gyereküket is.

Az egyik bulvárlap szerint Geri Halliwell a legjobbat akarja a kislánynak, így barátokból is a legjobb jár neki.

A Pitt-Jolie pár négy gyerekét, a 6 éves Maddoxot, a 3 éves Paxot, a 2 éves Zaharát és a 18 hónapos Shiloh-t megfelelő társaságnak tartja. Ezért személyesen ő adta fel a párnak szóló meghívót, mivel nagyon tiszteli Angelina Jolie-t.

"Nagyszerű anyának tartja Angelinát, és nagyon örülne neki, ha a gyerekek összebarátkoznának” – mesélte Geri egyik barátnője.

A koncert decemberben igazi sztárparádé lesz, mivel Victoria Beckham meghívta Tom Cruise-t és Katie Holmest, Geri pedig küldött Nicole Kidmannek és Roger Federernek is meghívót.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!