Bulvár, celeb

2007.11.13. 07:25

Eva Longoria tényleg kiszáll?

<p>Eva Longoria egyre többet hangoztatja, kisbabát szeretne. Ezt jelenleg azonban tiltja a szerződése a Született feleségek című sorozat készítőivel, így távoznia kell majd a sorozatból. <dia width="850" height="630" alt="Eva Longoria 2007.05.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eva_Longoria_2007_05_29_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Eva Longoria 2007.05.29." /></a></dia></p>

Eva Longoria egyre többet beszél arról, hogy jó feleség és édesanya szeretne lenni. A héten a bulvárlapok megszellőztették, hogy Nicolette Sheridan (a sorozatban Idie) a valóságban terhes, de az ő terhességét valószínűleg majd a Született feleségekbe is beírják a forgatókönyvírók.

Eva Longoria nem akar lemaradni kolléganője mögött, és semmiképpen nem akar az utolsó lenni a Született feleségek színésznői közül, akinek nincs gyereke.

Pedig egyelőre nem szülhet büntetlenül. Ugyanis a kisbaba megszületése szerződésszegésnek minősül, mert a sorozat producerei a legutóbbi szerződéskötéskor kijelentették, egyelőre nem szeretnék, ha Eva Longoria teherbe esne. Így terhesség esetén Eva Longoria valószínűleg egy időre, vagy végleg távozik a sorozatból.

Eva Longoria ezt mondta: "Új terveim vannak. Anya akarok lenni, de dolgozni is akarok. Ha csak meglátok egy kisbabát, teljesen elérzékenyülök. Ez új fejezet lesz az életemben. Ha teherbe esem, biztos, hogy mennem kell a sorozatból. De a jó oldala: több időm lesz a mozifilmekre.”
A Született feleségek rajongói kíváncsian várják, vajon tényleg véghez viszi terveit a színésznő?
További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!