Bulvár, celeb

2007.11.07. 13:27

Eva Longoria és a sztrájk

<p>Egyre több hollywoodi sztár áll a sztrájkoló forgatókönyvírók mellé. Eva Longoria pizzákat vitt a sztrájkolóknak. <dia width="850" height="630" alt="Eva Longoria 2007.05.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eva_Longoria_2007_05_29_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Eva Longoria 2007.05.29." /></a></dia></p>

Pedig a Született feleségek forgatása is szerdától szünetelni fog, ha addig nem fejezik be a forgatókönyvírók a sztárjkot. Evát ez mégsem keserítette el. Jay Leno talk-show sztár fánkjai után pizzát vitt a sztrájkolóknak. Pedig a Jay Leno talk-show is ismétlésekre kényszerül a héttől.

A sztárok mégis megértőek, holott az ő munkájukat is hátráltatják a sztrájkolók.
Hogy mi az oka a műsorok leállításának? Eddig tartottak a kész forgatókönyvek, a sztrájk miatt nem érkezik utánpótlás. A jelenleg leforgatott sorozatrészekkel már karácsonyig sem húzzák ki az amerikai tv-csatornák.

Eva Longoria bár megérti a sztrájkolókat, más következményekre is rámutatott. Míg a sztárok, színészek nem szegények, így őket anyagilag nem érinti annyira érzékenyen a forgatási szünetet, mint a stábok egyéb tagjait.

Eva Longoria fodrásza és sminkese például hónapról hónapra élnek, így nem tudják, miből rendezik majd számláikat. Mivel ha nincs forgatás, fizetés sincsen.

A nagy hollywoodi filmstúdióknak jelentős készletük van forgatókönyvekből, így ők egy hosszabb sztrájk esetén is tudnak filmeket készíteni.

A szerzők nagyobb részt akarnak a DVD eladásokból, és részesedni szeretnének az internetes bevételekből is.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!