Bulvár, celeb

2007.11.23. 11:23

Elrontották Tom Cruise meglepetését

<p>Tom Cruise volt már titkos ügynöktől kezdve mixerig minden a vásznon, de kövér még nem – egészen mostanáig. <dia width="850" height="630" alt="Tom Cruise I."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tom_Cruise_I_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tom Cruise I." /></a></dia></p>

Tom Cruise a világ egyik legsármosabb színészeként vonult be a köztudatba. Sokak szerint nincs is más eszköze a szerepalkotáskor, mint a csinos kis pofija.

Ám legújabb filmjének forgatásán még ezt is elvették tőle. Dagadtan és kopaszon rohangált a helyszínen.

Az alkotók rendkívül elkeseredettek, mert a meglepetésnek szánt új Cruise-külső, az interneten landolt. A rendező, Ben Stiller elmondta, hogy ezzel elrontották a nézők szórakozását, mert senki nem szereti az olyan filmeket, amiben nincs semmi váratlan. Ezért jogi lépéseken törik a fejüket a stúdió vezetőivel.

A Trópusi vihar egy csapat színészről szól, akik egy szigeten forgatnak háborús mozit. Ám a szigetet modernkori kalózok támadják meg, így az aktorok kénytelenek felvenni a harcot a kalmárokkal.

A bizarr történetű vígjátékban a direktor Stiller mellett szerepet kapott Jack Black, a már említett dagi Cruise és kis felesége, Katie Holmes is.

A Szcientológia pápája nem gyakorta vállal részt komédiában. De karrierje megmentése érdekében már mindenre hajlandó. Legutóbbi filmjei vagy a mozi pénztáraknál, vagy a kritikusoknál buktak hatalmasat. Sőt, sokszor a két eset együtt jelentkezett.

Forrás:www.rtlklub.hu
További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!