Bulvár, celeb

2007.11.13. 14:24

Elhunyt Kanye West édesanyja

<p>A híres rapper, Kanye West, aki idén legyőzte lemezeladásaival 50 Centet is, most azt kérdezi, ki a hibás édesanyja haláláért.</p>

Úgy tűnik, a szépsége került az életébe Dr. Donda Westnek. Az amerikai rapper, Kanye West édesanyja váratlanul hunyt el, röviddel egy plasztikai műtét után. A hírek szerint a műtét után fellépő komplikációk okozták halálát.

Most újabb hírek is napvilágra kerültek. Állítólag egy plasztikai sebész elutasította Donda West kérését, hogy operálja meg. Dr. Andre Aboolian elutasította a mellnagyobbításra és zsírleszívásra vonatkozó kérést, szerinte a műtét veszélyes lehetett volna az asszony számára. Belgyógyászhoz küldte, további vizsgálatokra.

Azonban Kanye West édesanyja egy másik orvossal megoperáltatta magát. Dr. Donde West halálának okai egyelőre ismeretlenek, még nem tudják, pontosan mi miatt halt meg a rapper édesanyja.

Kanye West nem akar beszélni a dologról, de barátai és rajongói együttérzését megköszönte.

Donda West nemcsak édesanyja, hanem barátja és menedzsere is volt fiának. A rapper számos interjúban említette, hogy mennyire szoros kapcsolata az édesanyjával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!