Bulvár, celeb

2007.11.27. 16:40

David Beckham nem boldog a gyerekei miatt

<p>Nem várt következményekkel járt a Los Angelesbe való költözés a Beckham család életében. A gyerekek már amerikai stílusban beszélnek. David Beckham egyáltalán nem boldog emiatt. <dia width="850" height="630" alt="Victoria és David Beckham20060628"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Victoria__s_David_Beckham20060628/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Victoria és David Beckham20060628" /></a></dia></p>

"Még hallani, hogy Londonból jöttünk, de egyre több amerikai szót használnak, és az egész beszédmódjuk is egyre inkább amerikai.” – mondta David Beckham kissé csalódottan a gyerekeiről.

Különösen Romeo miatt aggódik, aki az utóbbi időben nagyon sok amerikai szót épített be a szókincsébe.

David Beckham és családja a Los Angeles Galaxynél kapott szerződés miatt költözött Amerikába. Még nem tudják, mennyi ideig maradnak, de David szerint a csemetékre már ez a kis idő sem a legjobb hatással volt.

Beckham ismerősei szerint még mindig nyomasztja a férfit, hogy sztárként kezelik Los Angelesben, és így sokkal nagyobbak az elvárások. "Nem akarsz visszanézni, de nem tehetsz másképp” – nyilatkozta Beckham egy interjúban.

Mellékesen kitért az alsónemű viselési szokásaira is David Beckham. Elmondta, manapság nem szereti a boxeralsót, ahogyan felesége Victoria Beckham sem, ezért inkább a "slip fazont” részesíti előnyben.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!