Bulvár, celeb

2007.11.26. 13:11

Britney Spears sírhelyet vásárolt

<p>Britney Spears előre gondolkodik. Vásárolt magának egy sírhelyet, mivel már ő is aggódik amiatt, hogy esztelen életmódja végez vele. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." /></a></dia></p>

Britney Spears kudarcot vallott karrierjének újraélesztésével, ezért ismét az anyasággal próbálkozik.

Valaki attól lesz népszerű előadó, hogy képes a megújulásra, és bármikor meg tudja lepni a rajongóit. Britney e tekintetben verhetetlen, bár nem zenei téren ejti ámulatba a publikumot. Hetente összehoz valami csámcsognivalót a sajtónak, és nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben leáll. Pedig már két fiát is elvették tőle, mert képtelen volt biztonságos közeget teremteni számukra.

De nem tud beletörődni, hogy amikor magához tér reggelente, senki nem szólítja anyának. Ezért előrehaladott tárgyalásokat folytat egy adoptáló szervezettel, hogy magához vehessen egy kínai ikerpárt.

Az ázsiai árvaházak túlzsúfoltak, és a bentlakók sokat nélkülöznek, de szegény gyerkőcök biztosan tiltakoznának, ha tudnának. Az örökbefogadást intéző egyesületet sem lehet megérteni, hogy miért akar két áldozatot Britney Spears kezére juttatni. Hisz az újabb gyerekvállalás is csak egy újabb elmebeteg ötlet.

Az egykoron éneklésből élő szőkeségnek bevallása szerint életerőt ad, ha gyerekek vannak a közelében.

Bár így, hogy nincs körülötte senki, jut ideje magára, a hétvégén például, bebiztosította jövőjét. Vásárolt magának egy sírhelyet, mivel már ő is aggódik amiatt, hogy esztelen életmódja végez vele. Legalább ezzel a tettével, évekkel megelőzi korát, hisz végső fekhelyet általában nem huszonöt évesen szoktak venni az emberek.

Az új kínai csemetéknek eddig sem volt okuk a bizakodásra, de így, hogy jövendőbeli anyjuk már a halálra készül, végkép elúszhat minden reményük.
Forrás:www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!