Bulvár, celeb

2007.11.21. 10:58

Britney Spears genetikai öröksége

<p>A pszichológusok kedvenc mondata, hogy a család tehet mindenről, de Britney Spears esetében ez igaznak is tűnik. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." /></a></dia><BR /></p>

Az aggódó szülők Britney Spears példáján bizonyítják gyerekeiknek, hogy miért nem szabad inni és drogozni. De elképzelhető, hogy kicsúszik a kezükből ez a fegyvertény.

Mivel könnyen beigazolódhat a volt énekesnő néhány barátjának korábban tett nyilatkozata, miszerint Britney agybeli nehézségekkel küzd. Az egyik magazin, ugyanis birtokába jutott a Spears-család eddig féltve őrzött titkainak.

A kiteregetett szennyesből kiderül, hogy Britney életmódja nem a lecsúszásának a kiváltója, hanem szörnyű gyerekkorának a következménye.

Nagymamája öngyilkosságot követett el, miután képtelen volt feldolgozni párnapos fia elvesztését. A tragédia miatt a nagyi egy vadászpuskával fejbe lőtte magát gyereke sírjánál.

Spearsék családfője pedig inkább az üveget emelgette, a lányai helyett. Tehát a kis Britney már genetikai örökségként kapta az önpusztításra és az alkoholizmusra való hajlamot.

Arra is fény derült, hogy a sokáig becsben tartott szüzesség is csak marketingfogás volt. Mivel már tizennégy éves korában elsajátította az ágyban vonaglás művészetét, akkori barátjával, Reg Jones-szal.

Bár az mindig is elég gyanús volt mindenkinek, hogy Justin Timberlake mellett, ő csak a póniján szeret lovagolni. Aztán a szakításuk után, hirtelen egy szexgéppé vált. Sőt, Justin Timberlake slágere, a Cry Me A River is arról szól, hogy a piás szöszke más nadrágjában is turkált az övén kívül.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!