Bulvár, celeb

2007.11.27. 13:12

Britney Spears a fiaival karácsonyozhat

<p>A bíróságon megállapodott Britney Spears és Kevin Federline a karácsonyi láthatásban. Így az énekesnő a karácsony egy részét fiaival töltheti. <dia width="850" height="630" alt="Britney"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Britney" /></a></dia></p>

A megállapodás értelmében Britney Spears töltheti együtt a karácsony első napját fiaival, a 2 éves Sean Prestonnal és az 1 éves Jayden Jamesszel. Mivel a hálaadást Kevin Federline-al ünnepelték a fiúk, ezért kedvezett most a bíró Britney Spearsnek.

A bíróságon Britney Spears és Kevin Federline is megjelentek, de kérték, hogy a tárgyalást zárt ajtó mögött folytassák le.

Az énekesnő és ex-férje már hónapok óta vitáznak a gyerekek felügyeletén.
Jelenleg Brtiney Spears heti két alkalommal hozhatja el fiait, és egy éjszakára nála is maradhatnak.

Valamint Britneyt a vezetéstől is eltiltatta volt férje, mivel úgy gondolta, nem elég biztonságos a gyerekek számára, ha anyjuk vezet. Így Britney Spears csak egyedül autózhat, ha nem akar komoly problémákat a szabályok be nem tartásából.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!