Bulvár, celeb

2007.11.30. 16:34

Az Olsen ikrek eladják a diáklakást

<p>Mivel Mary-Kate és Ashley Olsen már nem tanulnak, így nincs szükségük New Yorki-i lakásukra. <dia width="850" height="630" alt="Olsen-ikrek 2007.06.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Olsen_ikrek_2007_06_15_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Olsen-ikrek 2007.06.15." /></a></dia></p>

Állítólag nem sok tantárgyat tudtak teljesíteni az Olsen ikrek, így befejezik a tanulást. És eladják a New York-i, diáktanyaként használt lakásukat is.

Aki ki tudja majd fizetni a hatalmas összeget, amit Mary-Kate és Ashley Olsen kér, az egy 530 négyzetméteres luxuslakás boldog tulajdonosa lehet. Öt hálószobában alhat, a 16 métere hosszú nappaliban pedig ott marad a Mary-Kate és Ashley által használt kanapé. A csodás kilátást 53 ablakon keresztül lehet élvezni, ezek egyik része a városra, másik része pedig az óceánra néz.

A fürdőszobák márványborításúak, és a lift egyenesen a mélygarázsba viszi az embert.
A legnagyobb hálószobához gardrób tartozik, és az ablakból a Szabadság-szobrot figyelheti majd az új tulajdonos. A könyvtárszoba 15 méteres könyvespolca is eladó a lakással együtt.

Könnyen és gyorsan el lehet jutni a környék összes éttermébe, butikjába, és egy hatalmas park is található a közelben. A rossz nyelvek szerint a tanulás helyett inkább ezt az adottságát élvezték a lakásnak az Olsen ikrek.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!