Bulvár, celeb

2007.11.07. 13:04

Annácska három évet kaphat?

<p>Kelemen Annát gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, amiért kutyája megtépett egy nénit. <dia width="850" height="630" alt="Kelemen Anna"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kelemen_Anna/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Kelemen Anna" /></a></dia></p>

Kelemen Anna könnyen rács mögé kerülhet kutyabotránya miatt. Zeusz nevű keverék ebe október elején megharapott egy 76 éves nénit, akit azóta kétszer kellett megműteni és maradandó sérülést szenvedett.

A járókelők azonnal hívták a rendőrséget, így a nyuszilány nem ússza meg az esetet. Helyzetét súlyosbítja, hogy a támadáskor csak sikítozott, elmulasztotta a segítségnyújtást. A felelőtlen kutyatulajdonost a napokban gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség.

Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének, illetve segítségnyújtás elmulasztásának bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás. Előbbi büntetési tétele 1 évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés. Utóbbiért azonban akár három évre is rács mögé kerülhet Kelemen Anna.

A botrányhősnő továbbra sem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!