Bulvár, celeb

2007.11.23. 10:04

10 milliót kaszált Annácska

<p>Kelemen Anna a playmate-verseny dobogójáról eljutott oda, hogy a róla készült könyvből 78 nap alatt 10 millió forinttal gazdagodott. <dia width="850" height="630" alt="Kelemen Anna"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kelemen_Anna/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kelemen Anna" /></a></dia><BR /></p>

A szőke cicababa talán nem is olyan buta, mint gondolnánk.

Kelemen Annácska megosztja a társadalmat, ki így, ki úgy tekint rá. Pedig Annácska nem csinált egyebet, mint karriert futott be: a playmate-verseny dobogójáról eljutott oda, hogy a róla készült könyvből 78 nap alatt 10 millió forinttal gazdagodott.

Eddig 40 ezer példányban fogyott el a könyv, a pénzcsapot azonban most elzárta egy rosszakarója: a teljes könyvet felrakta az internetre, így ezentúl , aki olvasni akar Kelemen Anna szexuális életéről, ingyen is megteheti, nem kell hozzá megvenni a könyvet.

Az eddig gyűjtött 10 millió egy kisebb vagyon, ám Annácska nem titkolja: havonta egymilliót költ arra, hogy szép és kívánatos maradjon. Így hamar feléli a pénzt.

Forrás:www.rtlkub.hu

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!