Bulvár, celeb

2007.10.09. 14:44

Átadták a Q Awards díjait

<p>Londonban ismét díjazták a zenei élet legjobbjait, botrány nem volt, csak mosoly a köbön.</p>

Kylie-t választották meg az év idoljának a brit Q Awards zenei díjátadón. Ez volt az énekesnő első szereplése betegsége óta.

Hétfőn a londoni Grosvenor House Hotel-ben tartották a Q Awards díjátadót, ahova nem csak az idei év jelöltjei látogattak el, hanem az előző évek díjazottjai is.

A nagy nyertesnek az Arctic Monkeys tekinthető, akik a világ legjobb zenekara díjat kapták meg. Az év legjobb albuma Amy Winehouse lemeze, a Back To Black volt a szavazatok alapján. Amy egyébként nem vett részt az eseményen, rossz nyelvek szerint állítólag meg sem hívták, mert féltek, hogy botrány kerekedne abból, ha az énekesnő és férje megjelenne.

Az év idoljának Kylie Minogue-ot szavazták meg a magazin olvasói, ez volt Kylie első díjátadós szereplése betegsége óta, és a ceremónia közönsége állva tapsolva fogadta az énekesnőt.

A legjobb koncertzenekarnak járó elismerést a szerdán hazánkban is fellépő Muse vehette át, míg az év ikonja díjat Sir Paul McCartney kapta. Az év felfedezettje pedig Kate Nash lett.

Forrás: www.rtlklub.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!