Bulvár, celeb

2007.10.04. 11:12

Sarah Connor Amerikába költözne

<p>Sarah Connorral férje, az amerikai táncos Marc Terenzi szerettette meg az amerikai kultúrát. "Elbűvölnek a nagy lehetőségek és a hatalmas szabadság”.</p>

A német származású Sarah Connor a Let s Get Back To Bed Boy című dalával lett népszerű 2001-ben. A From Sarah With Love című dalának klipjét Budapesten forgatta

Most szívesen költözne Amerikába. “Az amerikai életstílus nagyon tetszik nekem. A mindennapjainkat megpróbáljuk annyira amerikai módon élni a családommal, amennyire csak lehet.” - mondta Sarah Connor, aki férjével és két gyermekével jelenleg Németországban él.

A Halloween példáját hozta fel. "Minden évben megünnepeljük, cukorkáért csengetünk a szomszédoknál, akik az első évben különösen figyeltek minket, különösen, hogy jelmezben voltunk. Megpróbálom elérni, hogy ők is beszálljanak a játékba, mert szerintem nagyon jó ez az ünnep”.

Ám amíg a két gyerek kicsi, egészen biztosan Németországban maradnak, ugyanis az énekesnő szeretné ha iskolába ott járnának a kicsik. Azonban addig is minden nyári szünetet férje hazájában töltenek a 3 éves Tylerrel és az 1 éves Antonia Sorayaval. Később pedig valószínűleg áttelepednek Amerikába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!