Bulvár, celeb

2007.10.31. 07:33

Paris Hilton Halloweenja

<p>Paris Hilton és testvére Nicky beöltöztek Halloweenra. Hugh Hefner buliján vettek részt. <dia width="850" height="630" alt="Paris Hilton Halloween 2007.10.31."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_Halloween_2007_10_31_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Paris Hilton Halloween 2007.10.31." /></a></dia></p>

A playboy, Hugh Hefner pompás házában rendezett Halloween-parti az év legjobb kosztümös bulija.

Paris Hilton kék-fehér szobalány jelmezben érkezett, testvére cserkésznek öltözött. Paris Hilton kijelentette, inkább azt mondaná jelemzére, nem szobalány, hanem az Alice a csodaországban adott ihletet hozzá. Vakító kék kontaktlencsével egészítette ki ruháját.

Számos híresség bújt még jelmezbe a neves alkalomra. Quentin Tarantino cowboy lett erre az estére, Larry Birkhead (Anna Nicole Smith kislányának apja) Darth Vederként jelent meg.

Paris Hilton magával hozta öko-barátját, Adrian Greniert is, aki Drakulakánt vigyázott a szobalányára. Adriannak egyáltalán nem volt kedve beöltözni, de végül engedett a rábeszélésnek. Hugh Hefner, a vendéglátó ördögnek öltözött.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!