Bulvár, celeb

2007.10.11. 11:30

Michelle Rodriguez a bíróság előtt

<p>Egy Los Angelesi bíróság szerdán 180 nap börtönre ítélte Michelle Rodriguez amerikai színésznőt</p>

Egy los angelesi bíróság szerdán 180 nap börtönre ítélte Michelle Rodriguez amerikai színésznőt, mert nem tartotta be szabadlábra engedésének feltételeit. A színésznőt még 2004-ben három év felfüggesztett börtönbüntetkapott ittas vezetés és cserbenhagyásos gázolás miatt, de azóta többször is megsértette a törvényeket.

A színésznőnek december 24-ig kell jelentkeznie a börtönben, hogy megkezdje büntetésének letöltését. A 29 éves Michelle Rodriguezt azután ítélték letöltendő börtönre, hogy kiderült: nem vett részt a rá kirótt közmunkán, és megszegte az alkoholivási tilalmat.

Rodriguez 2004 júniusában három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték ittas vezetés, és egy cserbenhagyásos gázolás miatt. Később Hawaii szigetén többször elkapták gyorshajtás miatt a Lost forgatásának idején, majd ittas vezetés miatt 2005-ben öt nap börtönbüntetésre ítélték.

Ezzel megsértette a 2004-es próbaidő feltételeit, és ezért 2006-ban hatvan nap börtönre, alkoholivási tilalomra és harminc nap közmunkára ítélték Los Angelesben, de a színésznőnek végül nem kellett bent maradnia a túlzsúfolt börtönben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!