Bulvár, celeb

2007.10.09. 15:53

Medveczky Ilona nagykövet lett!

<p>Medveczky Ilona nagykövet lett. Azért esett a választás a revü királynőjére, mert köztudottan nagy állatbarát. A kuvasz szakosztály testülete kérte fel a dívát a feladatra.</p>

Medveczky Ilona nagykövet lett. Azért esett a választás a revü királynőjére, mert köztudottan nagy állatbarát.

- Ez egy hatalmas megtiszteltetés. Felkért a kuvasz szakosztály teljes testülete, egyértelműen úgy döntöttek, hogy én legyek a nagykövetük. Negyven éve vannak kuvaszaim, hűségesen kitartottam mellettük - mesélte Ilona.

A ma is tökéletes idomokkal rendelkező táncos gyermekkora óta imádja a kutyákat.

- Egy dobermannal nevelkedtem, 3-4 éves koromig. Ez azt jelentette, hogy anyám adott egy zsíros kenyeret, én haraptam egyet, aztán egyet a kutya. Innen indult az állatok szeretete nálam, és ez meg is maradt. Ahogy kertes házba kerültem, onnantól mindig volt kutyám.

Ilona nem csak a kutyák, hanem a medvék nagykövete is lett. Azt mondja, nem tudja, hogy került képbe ebben a témában. Talán azért gondoltak rá, mert a családi címerükben is medve van. A díva már élőben is találkozott a védenceivel.

- Veresegyházán kaptam egy hét mázsás macit, a Döncit, aki nagyon lusta és komótos. Nem barátkozott, ha közeledtem, akkor a popsiját mutatta. Csak akkor érdeklődött irántam, ha mézet adtam neki.

Ilona azt is elárulta, hogy csodás kondícióját a sok munkának köszönheti. Minden áldott nap ötkor kel, és meg sem áll addig, míg nem végez minden ház körüli teendővel.
További cikkek:

Forrás:www.rtlklub.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!