Bulvár, celeb

2007.10.16. 07:00

McCartney a válásról és a Beatlesről

<p>Paul McCartney beismerte, hogy a válás Heather Mills-től fájdalmas, de hozzátette, hogy a zene és kicsi lányuk átsegíti őt a nehézségeken. A volt Beatles tag a Radio Times című brit hetilapnak nyilatkozott. <dia width="850" height="630" alt="McCartney 2007.05.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/McCartney_2007_05_28_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="McCartney 2007.05.28." /></a></dia></p>

A múlt héten a zárt ajtók mögötti bírósági tárgyalásokon nem sikerült megegyezésre jutnia válófélben lévő feleségével. A kiszivárgott hírek szerint a 65 éves McCartney 50 millió angol fontot (1 milliárd 870 millió forintot) ajánlott Heather Millsnek egy olyan egyezség keretében, amely megtiltaná az asszonynak, hogy a házasságukról valaha a nyilvánosság előtt beszéljen. Múlt csütörtökön a pár több mint nyolc órán át próbált egyezségre jutni. Az asszony valószínűleg a brit történelem legnagyobb összegű tartásdíját kapja a válási procedúra végén.

A válás nagyon fájdalmas dolog - ismerte be a világhírű zenész. De, ahogy Winston Churchill egykoron mondta - tette hozzá - ha a poklon mész keresztül, akkor csak menj tovább. Elmondta, hogy hároméves lányuk, Beatrice sokat segít neki abban, hogy az élet napos oldalát lássa.

Az elmúlt hónapokban számos pletyka látott napvilágot arról, kikkel randevúzott a szingli McCartney. Összehozták őt Renee Zellweggerrel, Rosanna Arquette-tel és Christine Brinkley-vel is. A sztár ezeket az interjúban tagadta. Azt mondta: találkozott Christine Brinkley-vel egy helló erejéig, ezt valaki lefényképezte, másnap pedig már arról kérdezgették, tényleg feleségül akarja-e venni a lányt.

Az interjúban a Beatles újraegyesüléséről is fantáziálgatott. "John nagyszerű, idősödő államférfi lenne, rendkívül tudatos, én pedig mellette állnék, és pazarul énekelnék. George úgy játszana gitárján, mint egy angyal, és az egész hangzása olyan lenne, amilyet még soha senki nem hallott, a modern erősítés trükkjeivel. Mögöttünk pedig a világ legjobb dobosa játszana."

 További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!