Bulvár, celeb

2007.10.29. 15:28

LiLo anyja valóságshowt forgat

<p>Lindsay Lohan édesanyja, Dina Lohan televíziós valóságshowt forgat. Lánya csak vendégszereplőként tűnik majd fel. <dia width="850" height="630" alt="Lindsay Lohan 2007.05.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lindsay_Lohan_2007_05_27_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Lindsay Lohan 2007.05.27." /></a></dia></p>

A Female First magazin hírei szerint már el is kezdődött a forgatás New Yorkban. Lindsay Lohan is megjelenik majd pár részben, de csak vendégszereplőként.
A show középpontjában anyja Dina, és testvére Ali fog állni, nem a család leghíresebb tagja Lindsay Lohan.

"Arról fog szólni, hogy mennyi mindent megteszek a gyerekeimért, hogy egyengessem az útjukat, és sikeres életet biztosítsak nekik. Hogy hogyan tudja egy anya megvalósítani gyermekei álmait.” Tehát nem szokásos reality lesz, nem a Lohan család életét mutatja be, hanem karriertippeket kaphatunk.

Láthatjuk majd Lindsay anyját, ahogy fociedzésre megy, vagy Alit, aki iskolába jár. Ali lemezt is készít, ebben fog Lindsay Lohan segíteni neki a stúdióban.

Lohan mama megígérte, mindent valósághűen fognak ábrázolni.
Dina jelen pillanatban Lindsay és Ali menedzselésén dolgozik, de van még 2 kisebb gyermeke.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!