Bulvár, celeb

2007.10.18. 07:00

Horváth Éva bomba formában

<p>Horváth Éva ismét megmutatta, milyen bomba formában van. Egy férfimagazinban láthatjuk, meglehetősen lenge öltözetben. <dia width="850" height="630" alt="Horváth Éva"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Horv_th__va/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Horváth Éva" /></a></dia></p>

Az üzletasszonnyá vált modell azt mondja, imádja ezeket a képeket.

- Szerettünk volna olyan sorozatot készíteni, amely nem "tipikusan férfimagazinos”. Úgy gondoltam, jó lenne kicsit művészibb fotókat csinálni. Ezt az ötletemet elmondtam az újság munkatársainak, nekik is tetszett.

Azt hiszem, talán a sok éves tapasztalatom miatt már adnak a véleményemre, ez egy kezdő modellnél nem biztos, hogy működne. Ráadásul tudják, hogy maximalista vagyok, és amit javaslok, azt átgondolom előtte. Azt szeretem, amikor mindkét félnek tetszik a végeredmény – mondta Éva a Netvbulvárnak.

Persze vannak olyan munkák, ahol egy modell nem nagyon nyilváníthatja ki saját véleményét.

- Ha például katalógust készítünk, hiába nem tetszenek a ruhák, akkor is megfelelő átéléssel kell dolgozni, hiszen ezért modell egy modell. Az iskolámban is igyekszem majd ezt megtanítani a növendékeimnek.

Az egykori szépségkirálynő úgy érzi, mostanában megkomolyodott, főleg, mióta üzletasszony lett. A modellakadémia vezetése azonban nem jelenti azt, hogy a szexi Éva többé nem lesz címlaplány.

- Addig szeretném ezt csinálni, amíg úgy érzem, hogy az emberek kíváncsiak rám. Az biztos, hogy erőltetni nem fogom. Egyébként minden fotózás ugyanolyan izgalommal tölt el, mint a legelején, hiszen mindenhol más-más arcomat mutathatom.
További cikkek:

Forrás:www.rtlklub.hu  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!