Bulvár, celeb

2007.10.30. 10:01

Guy Ritchie az adoptálásról

<p>Madonna férje, Guy Ritchie eddig még sohasem nyilatkozott az örökbefogadásról. Most megtette. <dia width="850" height="630" alt="Guy Ritchie és Madonna 2007.10.30."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Guy_Ritchie__s_Madonna_2007_10_30_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Guy Ritchie és Madonna 2007.10.30." /></a></dia></p>

Guy Ritchie novemberben Madonnával együtt repül Malawiba az örökbefogadás miatt. De újabb gyerek adoptálásától sem zárkóznak el. Így 6 főre bővülhet a család.

Guy Ritchie megtörte a hallgatást, elmesélte, hogy a kis David Banda rögtön a családjuk részévé vált, és nem igaz, hogy házassági problémákat okozott közte és Madonna között.

"Az első hetekben még beszélgettünk az örökbefogadásról, voltak nehézségek, de utána el is felejtettük, saját gyerekünkként kezeljük őt is.”

Madonnának két gyereke van, a 10 éves Lourdes és az 7 éves Rocco. Úgy tudni, már Madonna és Guy Ritchie is elsajátított néhány kifejezést David anyanyelvén, és gyakran beszélgetnek vele a  chichewa nyelven.

November elején ismét Afrikába utazik a Madonna - Guy Ritchie pár, ugyanis a bíróság most fogja véglegesíteni az örökbefogadást.

Az afrikai ország jóléti képviselője, Simon Chisale jelentésében leírta, hogy a kis David életkörülményei megfelelőek, a pár rendesen gondoskodik róla. Így nem lesz akadálya az örökbefogadásnak.

Ám ez még csak az első tárgyalás lesz, végleges döntés 2008 áprilisára várható.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!