Bulvár, celeb

2007.09.21. 07:36

Megkezdődött a Szex & The City forgatása

<p>A nagy sikerű Szex és New York című sorozat filmváltozatát a megszokott szereplőkkel forgatják. Bár tilos, a színészek mégis pletykálnak! <dia width="850" height="630" alt="Sarah Jessica Parker 2007.05.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sarah_Jessica_Parker_2007_05_28_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Sarah Jessica Parker 2007.05.28." /></a></dia></p>

És Kirsten Davis már el is szólta magát. Holott az összes szereplőt szerződéssel kötelezték arra, hogy semmit sem árulhatnak el a történetről, a forgatásról vagy bármiről, a filmmel kapcsolatban.

A színésznő a következőket mondta: "Az egész cselekmény a New York Post körül forog. Kicsit olyan, mint az Ördög Pradát visel című film.

Elárulta még azt is, hogy a Sarah Jessica Parker által megformált Carrie Bradshaw egy új, felelősségteljesebb állást kap, és nagy jelentőssége lesz az asszisztensének. Az asszisztenst az Oscar-díjas Jennifer Hudson alakítja.

Mr. Biget a jól ismert Chris Noth formálja meg. "Mindannyian fantasztikus szerepet kaptunk, és a film is nagyon jó lesz” - folytatta Kirsten. "Én már csak tudom, hiszen olvastam a forgatókönyvet.”

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!