Bulvár, celeb

2007.09.20. 13:18

Kik az éttermek Shrekjei?

<p>Mindenki ismeri Shreket, a zöld ogrét. Shrek nem éppen elegáns viselkedéséről híres, különösen, ami az étkezést illeti. Az egyik étterem tulajdonos most megnevezte az "étterem Shrekjeit”. <dia width="850" height="630" alt="Justin Timberlake 2006.07.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Justin_Timberlake_2006_07_11_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Justin Timberlake 2006.07.11." /></a></dia></p>

Gay Rubino éttermében gyakran megfordulnak a hírességek. Szerinte Nelly Furtado és Justin Timberlake az ő éttermének Shrekjei. Persze nem úgy, ahogyan első hallásra gondolnánk. Nem büfögnek a vacsora alatt, hanem inkább a számlák miatt siránkoznak, vagy megbízhatatlanok.

Ahogyan az étterem tulajdonos a New York Daily Newsnak elmesélte, Justin már rögtön evés után jajgat, hogy minden mennyire drága, holott rendelés előtt megnézte az étlapot, amelyen az árak is szerepelnek.
Nelly Furtado pedig egyszer asztalt foglalt 10 személyre. A vacsoráról majdnem húsz percet késtek, és nem tíz, hanem 15 személlyel érkezett. Az énekesnő rögtön panaszáradattal kezdett, nem értette, miért kell neki is ugyanannyit fizetnie egy menüért, mint az átlagembereknek. Rettentő udvariatlan volt a pincérekkel is az énekesnő, aki az étterem igazgatóját a konyhába zavarta, hogy felügyelje, rendes étel kerül az asztalra. Kiabálva közölte az étterem közepén, hogy jobb személyzetet kellene alkalmazni. Azonban ezzel csak azt érte el, hogy vacsora helyett hazaküldték, vendégeivel együtt.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!