Bulvár, celeb

2007.09.24. 08:14

Britney testőre kitálalt

<p>Britney ex-testőre, Tony Baretto interjút adott egy angol lapnak. Britney Spearsnek és családjának, valamint rajongóinak nem esett jól, amit mondott. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2006.06.30"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2006_06_30/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Britney Spears 2006.06.30" /></a></dia></p>

Ha ezek az információk valósak, akkor Britney egészen bizonyosan elveszti két fia felügyeleti jogát. Az interjú középpontjában a drogok, meztelenkedés, és alkoholizmus áll. Britney ezen dolgokat - a testőr szerint - rendszeresen a fiai előtt műveli.

"Egyszerűen az a ház nem egy olyan hely, ahol fel lehet nevelni rendesen két gyereket. Azért mesélem el mindezt, hogy Britney végre segítséget kapjon” - mondta Tony.

Májusban, néhány órával egy fellépés előtt Britney testőr nélkül találkozott egy szállodában egy férfival, akit egy elvonón ismert meg. Később felhívta Barettát, hogy menjen érte. A testőr szerint a szobában halomban állt a szemét, tányérok ételmaradékkal, és az asztalon fehér por, ami csak kokain lehetett. Britney úgy nézett ki, mint aki túladagolta magát, egész testében reszketett, kitágultak a pupillái. Ahelyett, hogy kórházba mentek volna, a fellépés helyszínére vitette magát, de azt le kellett mondani.

A testőr szerint otthon egészen szép készlete van Britney-nek whiskey-ből, és gyakran meghúzza az üveget akkor is, ha épp a kisfiúkkal játszik. A bárokban viszont igyekszik titkolni, hogy iszik, így műanyag kávéspohárba kéri a Jack Danielst, és úgy tesz, mintha csak kávét szürcsölgetne.

A gyerekekkel való bánásmódja sem megfelelő Spears kisasszonynak. A fiúk félnek tőle, mert hol vicces történeteket mesél, hol őrjöng, vagy csak egyszerűen sír és kiabál az anyjuk. Ezt a kicsik nem értik. Britney gyakran ad a gyerekeknek is egy-egy nyugtatót, ha már nagyon idegesítik.

Britney gyakran meztelenkedik otthon, a gyerekek és a személyzet előtt. "Pedig a régi szépsége már rég eltűnt. Egyszer nekem is bemutatott egy vetkőző számot, de semmilyen hatással nem volt rám a dolog” - folytatta a testőr.

Elmúlt az az idő, amikor Britney Spears karrierje a magasba ívelt, és csupa csillogás volt körülötte minden. A testőr reméli, hogy Britney talál magának segítséget, és rendbe jön az élete.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!