BOON Sziréna

2019.04.05. 12:09

Busznak hajtott az ittas sofőr Miskolcon

Miskolc - Újabb hét ittas járművezető ügye kerül bíróság elé.

Miskolc - Újabb hét ittas járművezető ügye kerül bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén, a közelmúltban, április elsejéig tartott közúti ellenőrzések során szűrték ki a forgalomból a rendőrök azokat a sofőröket, akik a megalapozott gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztottak.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásokban az ittas járművezetőkkel szemben, a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A sofőröket Körömben, Sajóhídvégen, Arnóton, illetve Miskolcon szűrték ki a rendőrök a forgalomból. Az egyik ittasan volán mögé ülő férfi február 9-én 11 óra körül Miskolcon, a Csermőkei úton egy utasokat szállító helyi busznak ütközött. A balesetben nem sérült meg senki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!