BOON Sziréna

2018.11.27. 08:35

Rátámadtak az intézkedő rendőrökre Kövesden

Miskolc - Másodfokon nem enyhítették és nem is súlyosbították a férfiak ítéletét.

Miskolc - Másodfokon nem enyhítették és nem is súlyosbították a férfiak ítéletét.

A Miskolci Törvényszék az első és másodrendű vádlottak esetében – távollétükben – hozott határozatot, hiszen a harmad- és negyedrendű vádlottak tudomásul vették az elsőfokon hozott ítéletet.

Az ítélet

A Mezőkövesdi Járásbíróság a büntetett előéletű első rendű vádlottat négy év fegyházra és négy év közügyektől eltiltásra ítélte, a szintén büntetett előéletű másodrendű vádlott négy év börtönt kapott és négy évre eltiltották a közügyektől. A harmadrendű vádlottat a bíró két év szabadságvesztésre ítélte, öt évre felfüggesztve. A negyedrendű vádlott másfél év börtönbüntetést kapott, három évre felfüggesztve.

A vádlottak még tavaly novemberben sétáltak ittas állapotban hazafelé az utcán, s összetalálkoztak a másodrendű vádlott volt anyósával, akit szidalmazni kezdtek.

Könnygázt is alkalmaztak

Ezért szállt ki a rendőrség a már majdnem hazaérő csoporthoz. Amikor a járőrök igazoltatni akarták a másodrendű vádlottat, a többiek testvérük segítségére siettek, szidalmazták a járőröket, próbálták megütni őket, ruhájukat rángatták.

A járőrök könnygázt is alkalmaztak, hogy lecsillapítsák a kedélyeket.

ÉM-TB


[related-post post_id="4054024"]

[related-post post_id="3672289"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!