BOON Sziréna

2018.11.12. 10:15

Ismerőse autójával akart hazamenni a hejőpapi férfi

Hejőpapi - Ki sem tudott állni az autóval a parkolóból az ittas férfi.

Hejőpapi - Ki sem tudott állni az autóval a parkolóból az ittas férfi.

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség vádat emelt egy hejőbábai férfi ellen, aki ittasan, engedély nélkül használta, majd összetörte ismerőse gépkocsiját Hejőpapiban.

A vádirat szerint, a sértett a helyi önkormányzat épülete előtt lévő parkolóban rövid időre őrizetlenül hagyta a gépkocsiját, s az indítókulcsot a gyújtáskapcsolóban felejtette. A közelben tartózkodó ittas férfi mindezt észlelve, beült az autóba és beindította, hogy hazamenjen. A vádlott a gépjárművel elindult, többször nekiütközött egy padnak, mire a kocsi motorja leállt.

A sértett az autóhoz futott, kikapta belőle a kulcsot és behúzta a kéziféket, megakadályozva, hogy a vádlott a gépjárművel el tudjon menni. Miután a sértett értesítette a rendőrséget, a férfit elfogták és vérvétel céljából előállították. Az ügyészség a férfit jármű önkényes elvételének bűntettével és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja, közérdekű munka és járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására téve indítványt.

ÉM


[related-post post_id="4044166"]

[related-post post_id="4043458"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!