BOON Sziréna

2018.08.29. 19:29

Kábítószereket találtak a kocsi könyöklőjében Miskolcon

Miskolc - Ecstasyt és marihuánát rejtettek autójukba, letartóztatták őket.

Miskolc - Ecstasyt és marihuánát rejtettek autójukba, letartóztatták őket.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a két férfinak, akik a gyanú szerint az autójukba rejtettek kábítószert. Az egyik miskolci autópálya lehajtónál augusztus 24-én a rendőrök a két első ülés közötti zárható könyöklő részben 31 darab ecstasy tabletta és 120 gramm zöld növényi anyagot találtak. Amennyiben a gyanúsítottak bűnösségét megállapítják, az első rendű gyanúsítottal szemben 7 és fél évig, a másodrendűvel szemben akár 5 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki, így a bíróság álláspontja szerint feltehető, hogy szabadlábon hagyásuk esetén a büntetéstől félve megszöknének, elrejtőznének.

Még tart a nyomozás

A nyomozás eddigi adataiból kitűnően a kábítószerrel kapcsolatba hozható személyek feltérképezése még folyamatban van, ennek függvényében további nyomozásra lesz szükség. A gyanúsítottak szabadlábon hagyásuk esetén a még nem kihallgatott tanúkat befolyásolnák, és a büntetőeljárást veszélyeztetnék.

ÉM-SZB


[related-post post_id="3947445"]

[related-post post_id="3945852"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!