BOON Sziréna

2018.05.20. 15:13

Másfél milliós zsákmánya lett a mezőcsáti betörőnek

Mezőcsát, Tiszaújváros - Vádemelést javasolnak a mezőcsáti betörő férfival szemben.

Mezőcsát, Tiszaújváros - Vádemelést javasolnak a mezőcsáti betörő férfival szemben.

A Tisza­újvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 21 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított férfi tavaly november 21-ét megelőzően betört egy mezőcsáti ingatlanba, ahonnan számítástechnikai és háztartási eszközöket, étkészleteket tulajdonított el mintegy másfél millió forint értékben.

Vissza a tulajdonosnak

A nyomozók azonosították, majd november 23-án el is fogták és kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A nyomozók az ellopott dolgok egy részét megtalálták és lefoglalták, majd visszaszolgáltatták a sértettnek.

A bíróság 2017. november 25-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, amelyet az eljárás során mindvégig fenntartott. A betörő férfival szemben folytatott nyomozást a Mezőcsáti Rend­őrőrs a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!