BOON Sziréna

2010.03.22. 14:34

Elképesztő terhelés - A rönk tette tönkre a kempinget

<p>Miskolc, Onga - Mázsás súlyú lett egy kempingkerékpár, miután a fatolvaj ráépített egy hatalmas méretű rönköt.</p>

A Közbiztonsági Háló program keretében végeztek ellenőrzést a 37-es számú főúton az Avasi Rendőrőrs járőrei március 20-án, amikor elképesztő látvány fogadta őket az Onga melletti fás területen. A rendőrök három férfit ellenőriztek, mivel feltételezhető volt, hogy illegálisan vágják az út menti fákat. Egy pici kempingkerékpárra pedig többek között egy több mázsát nyomó hatalmas farönk volt ráerőszakolva.

A gyanú beigazolódott, hiszen az ongai férfiak semmilyen engedéllyel nem rendelkeztek. Az illegálisan kitermelt több köbméter fát pedig kerékpárokon akarták elszállítani.

A Miskolc Rendőrkapitányság lefoglalta a falopáshoz használt eszközöket, és lopás miatt indított eljárást a három ongai férfival szemben.

További információk

Az országos programhoz igazítottan úgymond kivetette hálóját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is. Már az elmúlt évben is komoly eredményeket elérő Közbiztonsági Háló program ebben az esztendőben is folytatódik. A tavalyihoz hasonló a mostani akciósorozat célkitűzése, azaz a rendőrség a társadalom által megfogalmazott elvárásokhoz igazodva biztosítja a folyamatos közterületi jelenlétet, az állampolgári bejelentésekre történő gyors és hatékony reagálással, a jogsértések hatékony felderítésével javítja az ország közbiztonságát és növelje a lakosság biztonságérzetét.  A március elsején kezdődött Közbiztonsági Háló program jó visszhangra talált a lakosság körében. A minden megyére kiterjedő három hónapos akció első eredményei biztatóak. A program természetesen a közlekedésbiztonság erősítésére is kiterjed - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.


Közbiztonsági Háló Miskolcon is

boon | 2010.03.21 08:40

Miskolc - Már az elmúlt évben komoly eredményeket elérő Közbiztonsági Háló program ebben az esztendőben is folytatódik.


Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is

boon | 2010.03.20 09:52

Az országos programhoz igazítottan úgymond kivetette hálóját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is. Az akciósorozat biztató eredményeket produkált az elmúlt héten.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!