BOON Sziréna

2008.07.29. 22:03

Zenét hallgatott bringázás közben, elütötték

<p>Muhi - Könnyű sérüléssel végződött az a baleset, ami Muhi tábla és a leégett csárda közötti szakaszán történt kedden este. <dia width="900" height="700" alt="Zenét hallgatot bringázás közben, elütötték 2008.07.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Zen_t_hallgatot_bring_z_s_k_zben__el_t_tt_k/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Zenét hallgatot bringázás közben, elütötték 2008.07.29." /></a></dia></p>

Egy Opel Meriva autózott Muhi végénél, amikor látta, hogy egy fiatalember húzódik az út közepe felé a bringájával. Jó nagy ívben elkezdte kikerülni balról, de  hirtelen mégjobban  balta húzta a kormányát a drótszamár fiatal vezetője is.

Kiderült, hogy zenét hallgatva kerekezett a fiatal fiú, így nem csoda, hogy a "külvilágból" nem érzékelt semmit sem. Szerencséje volt, mert csak könnyebben sérült meg a kezén, de így is elvitték a Gyekbe őt.

Az autón egy kis kalaplás és festés kell csak, és már nem is látszik a nyoma az ütközésnek.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Traffipaxmérés B.-A.-Z. megyében szerdán
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 18 pontján mérik traffipaxszal szerdán a gépjárművek sebességét.

Toyota és Opel csattant az Egyetemvárosnál
Miskolc - Egy személy sérült meg abban a balesetben, ami Miskolcon történt az egyetemi elágazásnál a Tapolcai úton, kedden kora reggel.  

Elestek a buszon, mert fékezett

Kettő embert vittek el a kórházba abból a balesetből, ami Miskolcon történt hétfőn későn este.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!