BOON Sziréna

2008.07.09. 18:02

Ismét piros-sárga-zöld a lámpa a Petőfi térnél

<p>Miskolc - Megírtuk: megkülönböztető jelzésekkel érkezett a Jókai úton egy rendőrautó, aminek nekiment egy Opel. A rendőrautó a Macropolis előtti járdaszigetre sodródott, ahol elütött egy gyalogost.</p>

Megkülönböztető jelzésekkel érkezett a Jókai úton egy rendőrautó, amikor a Kazinczy utca felől egy Opel Vectra megütötte a jobb oldalát. Ezután a rendőrautó a Macropolis előtti járdaszigetre sodródott, ahol elütött egy ott várakozó gyalogost, ezután még két prakoló járművel ütközött a szirénás kocsi. A járókelőt rohammentő szállította a B.-A.-Z. megyei kórházba.

Elsődleges információk szerint a rendőrautónak piros jelzése volt amikor bekövetkezett a baleset. Az ügy tisztázására igazságügyi szakértőt vont be a rendőrség.

Különösebb fennakadást nem okozott a baleset, rendőri irányítás mellett folyik a forgalom. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.
Eddig a keddi hír, amelynek folytatása, hogy azért volt fennakadás arrafelé, szerdán reggel-délelőtt is jókora dugók alakultak ki, a lámpák sárgán villogtak.
Célszerű lett volna rendőröknek irányítani a forgalmat – véleményzeték a helyzetet látogatóink közül többen. Napközben azután visszaadták a lámpát a közlekedőknek, nem sokkal azelőtt, hogy valóban rendőrök vették volna kezükbe az irányítást.

Előzmény:

Rendőrautó ütötte el a gyalogost Miskolcon Rendőrautó ütötte el a gyalogost Miskolcon  2008.07.08.  

Kapcsolódó cikkek:

  • Frontális ütközés a Harsányi úton 
  • Fordok törtek Gömörinél  
  • Az Andrássyn csattantak  
  • Baleseti és bűnügyi híreink
  • Buszba szaladt a Táncsics térnél Buszba hajtott egy autó Miskolcon 2008.07.08. 
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!