BOON Sziréna

2008.07.02. 18:29

Hármas koccanás Miskolcon

<p>Miskolc - Három autó koccant Miskolcon a Deák téren szerdán délután.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Hármas koccanás Miskolcon, a Deák téren"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/H_rmas_koccan_s_Miskolcon__a_De_k_t_ren/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Hármas koccanás Miskolcon, a Deák téren" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Deak-teri-koccanas_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az erdészet előtti zebránál hirtelen lassított egy autó, emiatt a mögötte közlekedő Suzuki vezetője is hasonlóan cselekedett, sikerült is megállnia baj nélkül. Őt egy Volkswagen követte, akinek ugyanez a manőver sikerült. A sorban következő Nissannak viszont nem jött össze, így belehajtott a VW-be, azt meglökve a Suzukinak. Szerencsére személyi sérülés nem történt, az autókban minimális kár keletkezett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!