BOON Sziréna

2008.07.03. 13:17

Hamis bankkártyás – ki ismeri fel ezt a férfit?

<p>Miskolc - A képen látható férfi egy miskolci pénzintézet pénzkiadó automatájából kísérelt meg hamis bankkártyával készpénzt felvenni. A rendőrség várja azok jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni a férfi kilétéről.</p>

Egy eddig még ismeretlen, de a felvételeken jól látható férfi 2008.
május 01. és 03-a között egy miskolci pénzintézet pénzkiadó automatájából kísérelt meg hamis bankkártyával készpénzt felvenni.

A Miskolci Rendőrkapitányság kisebb kárt okozó készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.
A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik az ATM biztonsági kamerájával rögzített felvételen szereplő férfi kilétével kapcsolatban érdemleges információval tudnak szolgálni.

A bejelentéseket személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztályán (Miskolc, Fábián kapu 4. fsz/3.) tehetik meg vagy a 46/514-511-es telefonon a 26-54-es melléken munkanapokon 08-16.00 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!