boon-sportoldal

2017.06.23. 12:47

Mento Nagydíj a Lovagi Tornák Terén, Diósgyőrben

Miskolc - Péntektől vasárnapig hétszáz startot terveznek Diósgyőrben.

Miskolc - Péntektől vasárnapig hétszáz startot terveznek Diósgyőrben.

Miskolcon, a Lovagi Tornák Terén rendezik meg június 23. és 25. között a Mento Nagydíj Nemzetközi Díjugrató Versenyt. A szervezők több mint kétszáz lovat várnak. A magyar versenyzők mellett a szomszédos országokból is érkeznek Diósgyőrbe. A három nap alatt hétszáz start várható, elindulnak a magyar utánpótlás-válogatott keret legjobb lovasai és külföldi versenyzők is. A versenyen részt vesz ifj. Lázár Zoltán, aki az ifjúsági Európa-bajnokságon 6. helyezést ért el, illetve többszörös nagydíjgyőztes; Szász Attila háromszoros felnőtt magyar bajnok, a Világkupa Közép-Európai Ligájának egykori győztese; Szuhai Péter ifjúsági válogatott kerettag, valamint Stieber Sztella a gyermek Európa-bajnokság 5. helyezettje.

Az eseményen gyermek, amatőr és fiatal lovak, fiatal lovasok versenye is lesz, valamint profi versenyszámokat is rendeznek, mindennap 9.00-tól kezdődnek a küzdelmek. A fő attrakciók a szombaton 19.00-kor rajtoló 140 centiméteres versenyszám és a vasárnap 15.30-kor induló Mento Nagydíj 140 centiméteren. A rendezvényre a belépés ingyenes.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!