boon-sportoldal

2016.10.03. 13:22

Miskolci FE: a kupában jobban ment, mint a bajnokin Szegeden

Miskolc - Miskolci FE-floorballer.hu csapata bajnoki- és kupamérkőzést is játszott Szegeden.

Miskolc - Miskolci FE-floorballer.hu csapata bajnoki- és kupamérkőzést is játszott Szegeden.

Férfi floorball OB II, 2. forduló

Szegedi FE – Miskolci FE-floorballer.hu

6-5 (1-2, 0-2, 5-1)

Szeged, 50 néző. V.: Csipkereki.

Miskolci FE-floorballer.hu: Drótos Gy. – Groza, Hudák, Ignéczi (1), Karácsony 1 (1), Klemencz 2, Popik, Szabó Á. 1 (2), Török 1, Beges, Firtkó, Bulla. Csapatvezető: Szabó Ákos.

Szabó Ákos: – 4-1-es vezetésünknél elhittük, hogy megvan a meccs, és kicsit leültünk, ellenfelünk pedig hitt abban, hogy lehet a mérkőzés menetén változtatni. Úgy is történt, a végén jobban akarták a győzelmet, magasabb fordulatszámon játszottak. Kezünkben volt a meccs, de ellenfelünk kapusa jól védett, és a végén már nem tudtunk újítani.


Férfi Magyar Kupa 1. forduló

Szegedi TE EHÖK SE – Miskolci FE-floorballer.hu

4-18 (0-6, 2-6, 2-6)

Szeged, 50 néző. V.: Csipkereki.

Miskolci FE-floorballer.hu: Drótos Gy. – Groza 2 (1), Hudák 1 (1), Ignéczi 5 (1), Karácsony 2, Klemencz 1 (2), Popik 1 (1), Szabó Á. 3 (5), Török (3), Beges 1, Firtkó 2 (1), Bulla. Csapatvezető: Szabó Ákos.

Szabó Ákos: – Ennyi volt a két csapat között, annak ellenére, hogy egy kicsit fásultak voltunk a kupameccs előtt lejátszott bajnoki miatt.

Továbbjutott: a Miskolci FE-floorballer.hu.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!