boon-sportoldal

2010.12.29. 15:03

Borosi Kupa teremtorna, huszonhatodszor

<p>A megyei labdarúgó-szövetség újra emléket állít egykori, nagy tekintélyű elnökének.</p>

A hagyomány folytatódik, jövőre ismét megtartják a Borosi László teremlabdarúgó-emléktornát, amelyet huszonhatodszor írnak ki. A névadóra gyakran visszagondolnak az idősebb generáció tagjai: az egykori sportember hosszú ideig elnökként vezette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetséget, azt megelőzően pedig NB I-es játékvezetőként tiszteletet és megbecsülést vívott ki magának a csapatok körében.

Vidéken és Miskolcon

A 2011-es torna lebonyolítási rendje a korábbiak szerint alakul. A selejtezőt nyolc-tíz vidéki sportcsarnokban január utolsó hétvégéjén tartják, míg a döntőnek február elején a miskolci városi sportcsarnok ad otthont.
– Az idén hetvenkét együttes indult és ezúttal is hasonló mezőnyt várunk – mondta Sajti Viktor, a megyei szövetség főtitkára. – Fontos tudnivaló, hogy az egyesületek csak legjobbjaikkal nevezhetnek, vagyis az nem járható út, hogy valamelyik klub a nagyok helyett az utánpótlás gárdáját állítja ki. A két-két szombaton és vasárnapon át tartó eseményre várjunk megyénk NB II-es, NB III-as, megyei I., II. és III. osztályú alakulatait. A harmadik vonal csoportjaiból egy-egy csapat nevezhet: ezek vagy a bajnokok, vagy a helyi előselejtezők nyertesei lehetnek majd.
-KT-

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!