boon-sportoldal

2010.06.01. 16:55

Tornyi-beadvány tárgyalása: két héttel később

<p>Nem tárgyalta kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága Tornyi Barnabás beadványát...</p>

Nem tárgyalta kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága Tornyi Barnabás beadványát, amelyben a DVTK labdarúgócsapatának volt vezetőedzője a neki járó pénzösszeget kifizetését kívánja jogi úton kikényszeríteni, miután a klub a vállalt határidőre nem utalta át a szerződésbontáskor megállapodott összeget (hogy ez pontosan mennyi, arról egyik fél sem kívánt nyilatkozni, lapunk azonban úgy értesült, hogy a volt edző három havi járandóságával megegyező összegről van szó). Mint azt Kaló Józseftől, az MLSZ fegyelmi bizottságának titkárától megtudtuk: a grémium azért nem tárgyalta az ügyet, mert a DVTK jogi képviselője halasztást kért, és mivel erre lehetősége van, és ennek okát indokolnia sem kell, így csak annyi biztos, hogy június 15-én kerülhet a fegyelmi bizottság elé az ügy.

Nagy Bélát, a DVTK labdarúgócsapatát működtető cég ügyvezetőjét a halasztási kérelem indokáról kérdeztük, aki érdeklődésünkre annyit válaszolt: ,,az ügy másik érintettjéhez hasonlóan én is csak annyit mondanék: a jogi képviselőnkre bíztam ennek az intézését, akit arra kértem, hogy legjobb tudása szerint járjon el".

ÉM–BCS

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!