boon-sportoldal

2010.02.24. 12:53

Meccsváró: „Mi vagyunk a legnagyobbak!”

<p>Miskolc, Budapest – Pénteken 19 órakor a Debrecen – Diósgyőr találkozóval startol a futball tavasz, a labdarúgó NB I tavaszi szezonja. Humoristát, kapuslegendát, igazgatót és elnököt is faggattunk arról, hogy mit várnak a meccstől?</p>

Balázs András (a B.-A.-Z. megyei LSZ elnöke): Úgy érzem, hogy minden a motiváltságon múlik majd! A régi-új edző, Tornyi Barnabás óriási lendületet adhat a csapatnak. Formáról nem hiszem, hogy érdemes beszélni, az akarati tényezők lehetnek döntőek. Ebben nem fog a DVTK alul maradni Debrecenben. A mérkőzés körülményei is beleszólhatnak a meccs végkimenetélbe, de azt ne felejtsük el, hogy a Debrecen abszolút győzelmi kényszer alatt játszik majd pénteken este. Mikor, ha nem most okozhat meglepetést a DVTK?

Balogh Attila (a dvtk.hu szerkesztője): Nem örülök, hogy kezdődik a tavaszi szezon, mert élveztem az elmúlt hónapok mozgalmasságát, a csapat fejlődését, az edzőmeccseket, az új játékosok érkezését. Lehetett vitatkozni, álmodozni. Ennek most vége szakad és talán két, három meccs után kiderül, hogy mi is a valóság. Továbbra is hiszek abban, hogy „minden meccs ajándék”. Bármi is lesz Debrecenben.

Aranyosi Péter (Miskolcon született humorista): Mennyi a tippmixen a vendéggyőzelem? A viccet félretéve; na jó, biztosan nem lesz a félidőben 4-2, a végén meg 6-3 nekünk, de akkor is nyerünk! Egyébként mit mondhatna egy Diósgyőr szurkoló? Csak annyit, hogy „mi vagyunk a legnagyobbak!”. Így lesz ez pénteken este is! Ha a helyszínen sajnos nem is, de a legalább a televízió előtt szorítok majd Bajzát Petiéknek! Tavasszal pedig igyekszem ott lenni a Napos oldalon!

Egri István (a Miskolci Jegesmedvék elnöke): Eredményre nem tippelnék, de biztosan sok néző lesz a Diósgyőr debreceni vendégjátékán. Azt csak talán Tornyi Barna tudja, hogy mennyire állt össze a csapat, ám a vezetőedző mentalitását ismerve biztosan mindent kihoz ezen a meccsen, meg a tavasszal az együttesből. Mi, a Miskolci Jegesmedvék szurkolunk a Diósgyőrnek!

Táboros Sándor (a miskolci Ady Endre Művelődési Ház igazgatója): Ennek a csapatnak muszáj helytállnia a nyitómeccsen, és hiszem, hogy helyt is fognak állni a fiúk! Bízom a győzelemben, mert ilyen nagyszerű szurkolótáborral, mint amilyen a DVTK-nak van, csak kevés csapat büszkélkedhet.

Veréb György (a DVTK legendás kapusedzője): Nagyon tisztességes helytállást várok a csapattól! Mindannyiunknak rendkívül oda kell figyelnünk a Loki ellen; fegyelmezetten, koncentráltan, a taktikai utasításokat maradéktalanul betartva kell játszanunk. Mindezek mellett hozzátenném, hogy a Debrecent precízen feltérképeztük. Az életünkért küzdünk és az sincs sehol leírva, hogy ki kell kapnunk Debrecenben. Óriási erőt ad majd nekünk az a tény is, hogy több száz fanatikus drukkerünk szurkol majd nekünk a helyszínen!

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!