boon-sportoldal

2008.07.03. 11:49

Vitelki Zoltán: Mezőkövesd!

<p>Vitelki Zoltán nem szakít az aktív futballal, folytatja játékos pályafutását, és bár ezt nem Diósgyőrben teszi, a DVTK-tól sem szakad el. <dia width="900" height="700" alt="Vitelki Zoltán"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Vitelki_Zolt_n/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Vitelki Zoltán" /></a></dia></p>

– Hívtak, én pedig igent mondtam – válaszolta megkeresésünkre Vitelki Zoltán, aki legutóbb a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosa volt. – Mit szépítsem jól esett, hogy két csapat is megkeresett azzal, hogy valószínűleg tudnék nekik segíteni, és az egyik ajánlatot, az NB III-ban szereplő Mezőkövesdét elfogadtam.

Megállapodásunk megkötésekor azt is figyelembe vettük, hogy nekem a DVTK-nál rám bízott feladataimat is el kell látnom, vagyis a diósgyőri utánpótlás csapatomnak ugyanúgy fogok edzést tartani a jövőben is, és a DVTK tehetséggondozó programjától sem válok meg. Ez egyben azt is jelenti, hogy új csapatomnál a heti edzésszámom kevesebb lesz majd a többi játékosénál, de azon leszek, hogy ez a meccseken ne tűnjön fel senkinek.

És, hogy miért döntöttem mégis a folytatás mellett? Az egyik ok az, hogy úgy éreztem: egyik napról a másikra nem tudok leállni, a játék, a meccsek hiányoznának. A másikról okról általában szemérmesen hallgatni szoktak, de én nem tagadom, Diósgyőrben a korábbi években sok ezer forintos ki nem fizetett járandóságom után, nem mellékes szempont az sem, hogy nem hobbyból, ingyen, csak a játék öröméért futballozok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!