boon-sportoldal

2008.07.30. 20:09

Az első negyedórát meghajtani

<p>Pintér Zoltán, a DVTK labdarúgója járt szerdán szerkesztőségünkben, és találkozott a szurkolókkal.&#160;<DIA alt="Pintér Zoltán és a DVTK szurkolók 2008.07." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Pint_r_Zolt_n__s_a_DVTK_szurkol_k_2008_07_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Pintér Zoltán és a DVTK szurkolók 2008.07." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-DVTK_Pinter_flv-2.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának középpályása, a kétszeres magyar válogatott, Pintér Zoltán járt  szerdán délután a szerkesztőségünkben és találkozott azokkal a szurkolókkal, akik az éppen zajló kedvezményes akciónk keretében meghosszabbították kombi előfizetésüket (Észak-Magyarország + Vasárnapi Észak), vagy lapunk új előfizetői lettek, és ennek köszönhetően kedvezményes áron vehették át a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának mérkőzéseire érvényes bérletüket Az akció részleteiről a helyi tarifával hívható 40/424-424-es telefonszámon lehet érdeklődni.

40/424-424

Ugyanis az NB I-es labdarúgócsapat éves- és féléves bérleteinek értékesítésében lapunk kiadója is szerepet vállalt, és ennek köszönhetően lapunk jelenlegi előfizetői is előnyhöz juthatnak. Tehát, amennyiben Ön DVTK szimpatizánsként rendszeres látogatója az élvonalbeli labdarúgócsapat meccseinek és kombi előfizetéssel (Észak-Magyarország + Vasárnapi Észak) rendelkezik, nem kell más tennie, mint felhívnia a 40/424-424-es telefonszámot és bejelentenie, hogy fél évvel szeretné meghosszabbítani előfizetését. Ezért a kijelentésért cserébe 20 százalékkal olcsóbban lehet egy darab, előfizetőnk által választott bérlethez hozzájutni (éves- vagy féléves időtartamra, álló- vagy ülőhelyre).

Pintér a hétvégekről

Vendégünket, Pintér Zoltánt, két hétvégéről, az elmúlt bajnokiról, és a következő meccsről kérdeztük, először a REAC elleni 1-1-ről.

– Az volt a célunk, hogy olyan rajtot csináljunk, ami nem vereséggel kezdődik, ez azért volt fontos, mert az első meccs mindig meghatározza a folytatást, a következő 4-5 mérkőzésnek a hangulatát – mondta a középpályás, majd így folytatta: – A múlt szombati bajnoki egy bizonyos részében inkább a biztonságra törekedtünk, arra, hogy ne kapjunk gólt, de az is benne volt a meccsben, hogy nyerünk, mert igazából a REAC-nak nem voltak helyzetei, nekünk voltak inkább lehetőségeink. Összességében úgy érzem, hogy az idegenben elért döntetlen nem rossz, főleg annak tükrében, hogy több mint a csapat fele kicserélődött, ugyanis azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az összekovácsolódáshoz időre van szükség, ez egy hosszú folyamat, mérkőzésről, mérkőzésre lehet egyre többet elvárni, követelni.

Ami pedig a most szombati, az idei első hazai meccset illeti, amelyen az első fordulóban a bajnokot verő Kaposvár lesz a piros-fehérek ellenfele, arról Pintér Zoltán a következőket mondta:

– Minden meccs más, bárkit meg tudunk verni, és az is benne van, hogy legyőzhetnek minket. Szoros eredmények születtek az első fordulóban, a legnagyobb különbségű sikert éppen a Kaposvár érte el az MTK ellen... Nekünk a hazai pálya előnyét kellene kihasználnunk, azt, hogy egy olyan szurkolótábor van mögöttünk, akiktől általában félnek a vendégjátékosok, mert olyan hangulatot képesek teremteni, ami ránk pozitív, az ellenfélre pedig negatív hatással van. Az lenne jó, ha az első negyedórát, húsz percet úgy meg tudnánk hajtani, hogy az ellenfélnek eszébe se jusson, hogy itt győzelmi esélyei lehetnek. Nem lesz könnyű, mert várhatóan öt védővel fog védekezni a Kaposvár, ahogy azt az MTK elleni meccsen is tette, de ha gólt szereznénk, vezetéshez jutnánk, akkor kénytelenek lennének feladni az erős védőállásaikat.

  • NÉZZE MEG A VIDEÓT PINTÉR ZOLTÁNNAL: 
  • Csütörtöki vendégünk: Sebők Vilmos
    Ezen a héten három nap alatt három diósgyőri játékossal találkozhatnak szerkesztőségünkben azok, akik részt vesznek a DVTK-bérlet akciónkban. Pintér Zoltán után, csütörtökön 13.30 és 15.30 között Sebők Vilmossal, pénteken pedig ugyancsak 13.30 és 15.30 között Gohér Gergővel találkozhatnak azok az olvasóink, akik kedvezményes bérlethez kívánnak jutni a fent leírt feltételek alapján.
    DVTK bérletárak hosszabbító előfizetőinknek

    Féléves állóhelyi: 6 720 Ft (8 400 Ft helyett, a megtakarítás: 1 680 Ft)

    Féléves ülőhelyi: 10 880 Ft (12 600 Ft helyett, a megtakarítás: 2 520 Ft)

    Éves állóhelyi: 14 400 Ft (18 000 Ft helyett, a megtakarítás: 3 600 Ft)

    Éves ülőhelyi: 21 600 Ft (27 000 Ft helyett, a megtakarítás: 5 400 Ft)

     


     

     

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!