boon-sportoldal

2008.05.12. 18:21

A Paks ellen ingyen

<p>A Diósgyőr a soron következő hazai meccsét május 17-én, 19 órától a Diósgyőri stadionban, a Paksi FC ellen játssza, a 28. forduló keretében.</p>

Ezt az összecsapást Dlusztus Imre, a diósgyőri klub ügyvezető igazgatójának tájékoztatása szerint belépőjegy váltása nélkül tekinthetik meg a szurkolók.  

– Több oka van annak, hogy így döntöttünk – válaszolta azon kérdésünkre Dlusztus Imre, a DFC Kft. ügyvezető igazgatója, hogy miért engedik be a drukkereket térítésmentesen. – Az egyik, hogy a szurkolók egész éves kitartásáért, hűségéért érzett háláját a klub valamilyen módon szerette volna kifejezni, a másik pedig, hogy valamilyen módon mi, a DVTK is szerettünk volna Miskolc város ünnepéhez csatlakozni. Mivel a város napja május 11-én van, és nekünk ez a meccsünk esik hozzá a legközelebb, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a két dolgot összekapcsolva, talán egy picit szokatlan módon nem az utolsó meccsen fejezzük ki köszönetünket. A város ünnepe a Diósgyőr ünnepe is, ezért szeretettel várunk mindenkit a stadionba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!