boon-sportoldal

2008.03.20. 23:16

Sebők és Vitelki is visszatérhet

<p>A középső védő már elkezdte az edzéseket, Vitelkinek pedig lejárt az eltiltása.<BR /></p>

Az MTK elleni hétfői pontszerzés alkalmával betegsége miatt nem számíthatott Sebők Vilmos játékára Vágó Attila, a Diósgyőr vezetőedzője - írja az nb1.hu. A védőt kórházban is ápolták a múlt héten, infúzióra is kötötték, de a jelek szerint elmúlt a veszély.

Sebők szerdán ugyanis edzésre jelentkezett, és a kiszabott feladatokat minden gond nélkül el tudta végezni, így szinte biztosra vehető, hogy pályára léphet szombaton, a Kaposvár elleni meccsen.

Ez a "sors" várhat majd a hétfői meccset szintén kihagyó csapatkapitányra is, mivel Vitelki Zoltán letöltötte eltiltását.

Forrás: nb1.hu

Kapcsolódó cikkek:

Ön kit állítana a kezdőcsapatba?
Eltiltások miatt igencsak foghíjas lesz a DVTK védelme a Kaposvár ellen. Ön hogyan pótolná a hiányzókat? Szavazzon!

Diósgyőri sárgaláz: hárman elkapták
Három játékos sem játszhat a DVTK hét végi bajnokiján, aminek az oka a sárgaság. Vágó Attilának, a diósgyőriek vezetőedzőjének a védelem jobb oldalára kell embert találnia.

Csatár érkezik a DVTK-hoz
A március 4-én megtartott szurkolói fórumon elhangzott, hogy a támadósort egy román élvonalbeli csatárral szeretné erősíteni a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapata.

DVTK-ultimátum: a 2 pont is elég volt
Nem lép életbe az ultimátum, amelyet  DVTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosai számára fogalmazott meg Dlusztus Imre.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!