boon-sportoldal

2007.12.07. 16:21

Sebők is közel az aláíráshoz

<p>Sebők Vilmosról portálunk írta azt először, hogy az Andrássy úton folytathatja pályafutását.</p>

Legutóbb körülbelül négy hete beszélt az egykori válogatott védő ,,ügyéről”, amikor is még volt egy külföldi lehetősége, ám azóta kiderült, hogy biztos befutónak a DVTK tűnik.

- A köztem, illetve a klub között megszületett megegyezésünkről korábban nyilatkoztam önöknek, most azt tudom mondani, hogy a jövő hét közepén minden bizonnyal a kezemben lesz a szerződés, amit miután átnézek, alá is írhatok - jelentette ki a többek között Angliában és Németországban is profiskodó hátvéd. - Mi lehet a célom, a csapat célja? Tudom, hogy sokan előítélettel vannak irántam, ám akik ismernek, azoknak más a véleményük. Szeretném bebizonyítani, ez nem valós, amihez nyilván idő kell majd. Bízom benne, hogy sikerül megerősíteni a DVTK-t, s egy stabil középcsapat leszünk a bajnokság végére. Utána viszont jó lenne előrébb lépni, hiszen én azért itthon olyan klubokban játszottam, ahol a dobogó volt a cél...

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!