boon-sportoldal

2007.11.20. 16:36

Ki legyen az év focistája?

<p>Lassan elcsendesednek a küzdelmek a futballpályákon, őszi hajrájához érkeznek a bajnokságok, így szavazásra bocsáthatjuk a kérdést: ki volt 2007 legjobb futballistája a megyében?</p>

Most először az Észak-Magyarország olvasói és a Borsod Online látogatói dönthetnek minderről, többfordulós szavazás útján. Az első körben az általunk megjelölt 15 megyebeli (az NB I-estől a megyei II. osztályban szereplőig) futballista mellé tehetnek javaslatot a játékoskedvű olvasók, látogatók, az így legtöbb jelölést kapó újabb 15 név is felkerül az esélyesek közé. Az ajánlást megteheti cikkünk alatt, a fórumban.

A kialakult harmincas listára lehet szavazni, ekkor dől el, hogy ki lesz az év futballistája 2007-ben.

Ki legyen az esztendő legjobb megyebeli futballistája?

A játék első részében a jelöltek nevét várjuk. Szerkesztőségünk 15, arra érdemes labdarúgót már megnevezett, rajtuk kívül olvasóink, portállátogatóink szavazata alapján újabb 15 futballista kerül a jelöltek közé. Az így kialakult harmincas listáról lehet majd megválasztani az év legjobbját

 Szerkesztőségünk jelöltjei (őket az első körben már nem kell jelölni)

NB I.:Köteles László, Sipeki István (Diósgyőri VTK).

NB II.:Urbin Péter (Bőcs KSC), Elek Ákos (Kazincbarcikai SC), Sivák Sándor (Mezőkövesd-Zsóry).
NB III.:Varsányi János (Putnok VSE), Bazsányi Péter (Felsőzsolca (VSE), Juhász Csaba (Ózdi FC), Bokros Tibor (Diósgyőri VTK tartalék).
boon.hu megyei I. osztály:Kovács Péter (FC Tiszaújváros), Kótai Ferenc (TGT Tomor-Lak), Szombati Csaba (Mezőcsát).
boon.hu megyei II. osztály:Mihálszki Csaba (Tállya, Keleti csoport), Valkányi Péter (Sajóbábony, Közép csoport), Túróczi Roland (Mucsony, Északi csoport).


A játék első szakasza november 30-ig tart, ajánlását az Észak-Magyarország szerkesztőségéhez (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.) eljuttatott szavazási lapon vagy a evfocistaja.boon.hu oldalon adhatja le, ezen cikk alatt, a fórumban.

A szavazás menete
November 30-ig lehet ajánlani a 15 jelöltet, majd december 1-20-ig a harmincas listán lehet szavazni az év játékosára.
Figyelje szelvényünket az Észak-Magyarország hasábjain és kattintson az evfocistaja.boon.hu weboldalunkon!

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!